Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håndball:

Elverum svært nære ny Champions League-seier

Skulle helst hatt to poeng i kampen om avansement.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Elverum tok søndag i mot Tatran Presov til den siste gruppespillkampen på hjemmebane for det norske laget.

For å være med i kampen om avansement var Elverum avhengige av å ta to poeng, noe de så ut til å fort kunne gjøre etter den første omgangen.

Da ledet de hvitkledde 10-9, men verken Elverum eller Tatran Presov klarte å dra fra i den andre og siste omgangen, og de lå likt hele veien.

Ett minutt før slutt fikk Tatran Presov en spiller utvist, og da hjemmelaget fikk ballen med 45 sekunder igjen på klokka, tok trener Mikael Apelgren lags time out, og ba guttene bruke tid.

- Kjempestolt

Elverum tok ut keeperen i håp om å score, men mistet ballen til Tatran Presov etter et mislykket flyve-forsøk. Bortelaget utnyttet det åpne målet og scoret, men Elverum svarte i siste sekund, og sikret uavgjort.

- Jeg er kjempestolt av guttene. Vi har gjort det bedre i Champions League i år enn i fjor, og det har vært veldig kult, sa trener Apelgren til Viasat 4 etter kampen.

Underveis i kampen var Elverum både fire mål foran og to mål bak, men klarte ikke dra det i land. Apelgren er uansett fornøyd.

- Vi kunne fort ha vunnet. Champions League-høsten har vært veldig kul. Det har vært mye jobb, men vi laget oss et mål etter å ha snakket sammen, der en sa «Skal vi ikke ta mer poeng enn i fjor?», og nå står vi her. Vi kjemper på, og det viser at vi er på rett vei, sa Apelgren.

Nå gjenstår én kamp av gruppespillet i Champions League for Elverum. Den spilles borte mot franske Montpellier 12. februar.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!