Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Elverum tapte mot «norske» Flensburg

Elverum hang tidvis greit med borte mot Flensburg-Handewitt, men ble et nummer for liten og tapte 19-26 i sin andre mesterligakamp på øverste nivå.

FOR STERKE: Magnus Abelvik Rød og Flensburg-Handewitt ble for sterke for Elverum i Champions League. Foto: Pixathlon/Shutterstock /NTB Scanpix
FOR STERKE: Magnus Abelvik Rød og Flensburg-Handewitt ble for sterke for Elverum i Champions League. Foto: Pixathlon/Shutterstock /NTB Scanpix Vis mer

Den norske sluttspillmesteren fikk en håndballeksjon i 24-34-tapet mot Aalborg på hjemmebane i helgen. Onsdag ble ikke laget like avkledd, men det tyske storlaget ble like fullt en for sterk motstander.

Gøran Johannessen bidro med fire scoringer for Flensburg, som økte tempoet og stakk ifra etter at Elverum reduserte til 14-16 i annen omgang. På de neste fem minuttene scoret tyskerne seks ganger, og ledelsen var brått økt til 22-15.

Derfra og ut handlet mye om å begrense tapet for Elverums del. Sigvaldi Gudjónsson scoret seks ganger og bidro dermed godt offensivt gjennom hele kampen. Til pause var stillingen 12-9 i Flensburgs favør.

For Flensburg banket Magnus Abelvik Rød inn tre mål. Også Magnus Jøndal og keeper Torbjørn Bergerud spilte kampen for vertene. Jøndal misbrukte to straffekast, ifølge Østlendingens direkterapportering fra kampen.

Elverum ligger sist i mesterligaens gruppe A med to strake tap. Flensburg har vunnet sine to kamper og topper tabellen før resten av runden spilles i helgen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling