JUBEL: Elverum tok en sterk borteseier og vant 28-23 mot Haslum i den første sluttspillfinalen i håndball i Nadderud Arena. Her ved 
Elverums André Lindboe.
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
JUBEL: Elverum tok en sterk borteseier og vant 28-23 mot Haslum i den første sluttspillfinalen i håndball i Nadderud Arena. Her ved Elverums André Lindboe. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIXVis mer

Elverum tok første stikk på bortebane

Mot Haslum.

Elverum tok en sterk borteseier og vant 28-23 mot Haslum i den første sluttspillfinalen i håndball i Nadderud Arena.

Hjemmelaget hadde en tomålsledelse innledningsvis, men måtte etter hvert gi tapt for Elverum og en strålende Morten Nergaard mellom stengene.

Elverum var som alltid solid bakover og fikk godt betalt på kontringer i første omgang. Laget gikk til hvilen med en 15-11-ledelse etter en Nergaard-redning rett før pausesignalet.

Haslum slet med å finne veien gjennom Elverum-forsvaret og var aldri nærmere enn tre mål bak i annen omgang. Bortelaget økte og økte, men måtte til slutt nøye seg med en femmålsseier med 28-23.

Straffeskytter for Elverum, André Lindboe, ble kampens toppscorer med åtte mål.

Dermed kan Elverum avgjøre sluttspillfinalen på hjemmebane neste søndag. Det spilles best av tre kamper.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.