Elverum vant mot Baia Mare i mesterligaen

29-24.

VANT: Elverums håndballherrer vant søndag sin annen gruppespillskamp i mesterligaen da Baia Mare ble slått 29-24. Det norske laget ligger nest sist i gruppa før siste runde.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
VANT: Elverums håndballherrer vant søndag sin annen gruppespillskamp i mesterligaen da Baia Mare ble slått 29-24. Det norske laget ligger nest sist i gruppa før siste runde. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpixVis mer

Elverums håndballherrer vant søndag sin annen gruppespillskamp i mesterligaen da Baia Mare ble slått 29-24. Det norske laget ligger nest sist i gruppa før siste runde.

På bortebane i Romania fikk det norske laget et forsprang på ni mål før pause. Etter hvilen kom vertene nærmere, men Elverum holdt unna og sikret seieren.

Tilbake på sin tidligere hjemmebane ble Elverum-spiller Steffen Stegavik ønsket varmt velkommen av tilskuerne.

- Jeg fikk frysninger av mottakelsen jeg fikk her nede. Det var enormt viktig kamp både for meg og for Elverum, med tanke på kvalik-poeng for neste sesong, sier Stegavik ifølge Halden Arbeiderblad.

Stegavik spilte i Baia Mare i 2014/15-sesongen, før han gikk tilbake til Elverum.

Elverum møter Metalurg i den siste gruppespillkampen.

- Jeg håper vi får til mer av dette til neste år. Nå har vi lært en hel masse, vi har tapt kamper meget knepent og til dels meget ufortjent, sier Elverum-trener Michael Apelgren til avisa.

Arendal spilte annen kamp i tredje runde av EHF-cupen søndag. Laget som topper eliteserien hjemme i Norge tapte 21-29 for spanske Granollers i første kamp. Arendal vant returoppgjøret 28-26, men det holdt ikke til avansement.

- Det var viktig for oss å vise at det som skjedde i Spania var et engangstilfelle. Nå må vi samle krefter, og satse på ligaen, sier Arendal-trener Marinko Kurtovic til Agderposten etter tapet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram