Håndball:

Elverums håp om avansement så godt som borte etter møte med kyniske Metalurg

Makedonerne opptatt av å bruke tid og dra ned tempoet.

SMÅ SJANSER FOR AVANSEMENT: Josef Pujol og resten av Elverum-laget tapte 26-31 mot Metalurg i mesterligaen håndball søndag. Foto: Lise Åserud/NTB scanpix.
SMÅ SJANSER FOR AVANSEMENT: Josef Pujol og resten av Elverum-laget tapte 26-31 mot Metalurg i mesterligaen håndball søndag. Foto: Lise Åserud/NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Elverums muligheter for avansement i mesterligaen i håndball herrer er så godt som borte. Laget tapte søndag 26-31 hjemme mot makedonske Metalurg.

Hjemmelaget spilte en svak førsteomgang i Terningen Arena og lå under 9-14 etter halvspilt kamp, men hevet seg etter pause.

Michael Apelgrens mannskap møtte et svært kynisk lag og Elverum-spillerne måtte ofte løpe og hente ballen i Metalurg-målet etter at de hadde scoret på åpent mål.

– Å ligge under med fem mål mot disse, er som å ligge under med 15 mot andre, sa Apelgren til Viasat 4 i pausen og påpekte at makedonerne var mest opptatt av å ta seg god tid og dra ned tempoet i kampen.

Scoringer

Josef Pujol spilte en god annenomgang og satte flere baller i åpent mål etter at Metalurg hadde tatt ut keeper for å spille med sju spillere i angrep. Svensken måtte imidlertid ofte løpe over hele banen for å hente ballen i Metalurg-målet og til tross for at vertene på det nærmeste var målet bak, økte gjestene ledelsen mot slutten av kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer