Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håndball:

Elverums håp om avansement så godt som borte etter møte med kyniske Metalurg

Makedonerne opptatt av å bruke tid og dra ned tempoet.

SMÅ SJANSER FOR AVANSEMENT: Josef Pujol og resten av Elverum-laget tapte 26-31 mot Metalurg i mesterligaen håndball søndag. Foto: Lise Åserud/NTB scanpix.
SMÅ SJANSER FOR AVANSEMENT: Josef Pujol og resten av Elverum-laget tapte 26-31 mot Metalurg i mesterligaen håndball søndag. Foto: Lise Åserud/NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Elverums muligheter for avansement i mesterligaen i håndball herrer er så godt som borte. Laget tapte søndag 26-31 hjemme mot makedonske Metalurg.

Hjemmelaget spilte en svak førsteomgang i Terningen Arena og lå under 9-14 etter halvspilt kamp, men hevet seg etter pause.

Michael Apelgrens mannskap møtte et svært kynisk lag og Elverum-spillerne måtte ofte løpe og hente ballen i Metalurg-målet etter at de hadde scoret på åpent mål.

– Å ligge under med fem mål mot disse, er som å ligge under med 15 mot andre, sa Apelgren til Viasat 4 i pausen og påpekte at makedonerne var mest opptatt av å ta seg god tid og dra ned tempoet i kampen.

Scoringer

Josef Pujol spilte en god annenomgang og satte flere baller i åpent mål etter at Metalurg hadde tatt ut keeper for å spille med sju spillere i angrep. Svensken måtte imidlertid ofte løpe over hele banen for å hente ballen i Metalurg-målet og til tross for at vertene på det nærmeste var målet bak, økte gjestene ledelsen mot slutten av kampen.

Tapet gjør at Metalurg går forbi Elverum på tabellen i mesterligaens gruppe C.

Elverum har fem poeng etter sju kamper og er fire poeng bak La Rioja på annenplass som har den siste playoff-plassen. Det betyr at det med tre gjenstående kamper skal svært mye til for at Elverum avanserer fra gruppespillet.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!