TIL HELLAS: Besnik Hasi tar over Olympiakos. Foto: NTB Scanpix
TIL HELLAS: Besnik Hasi tar over Olympiakos. Foto: NTB ScanpixVis mer

Elyounoussi har fått ny trener i Olympiakos

Tidligere Anderlecht-trener Besnik Hasi har fått jobben som trener for Tarik Elyounoussi og de andre spillerne i greske Olympiakos.

Det bekreftet den greske seriemesteren torsdag.

Ingen betingelser ble offentliggjort, men lokale medier melder at 45-åringen vil motta 600.000 Euro (5,7 millioner kroner) i året på en toårskontrakt med en opsjon på et tredje år.

- Jeg er veldig glad for å bli en del av en så fantastisk klubb. Jeg møtte Olympiakos to ganger med Anderlecht og jeg innså storheten og atmosfæren på stadion da noen av mine spillere ble redde, sa Hasi.

-Jeg kommer med store ambisjoner og mitt første mål er å komme til gruppespillet i mesterligaen og forberede oss til den første europakampen i slutten av juli, la han til.

Sparket tre trenere

Hasi ledet polske Legia Warszawa forrige sesong etter to sesonger i belgiske Anderlecht, hvor han også var assistenttrener fra 2008 til 2014.

Olympiakos sparket tre trenere forrige sesong. Først røk portugisiske Paulo Bento og Marco Silva, før spanjolen Victor Sanchez også måtte fratre. Greske Takis Lemonis ledet laget på midlertidig basis fra mars.

Høye krav

Den greske klubben har den norske landslagsspilleren Tarik Elyounoussi i troppen, og angrepsspilleren pekte senest under den pågående landslagssamlingen i Oslo på hvor store krav det er til storklubben i Hellas.

- Olympiakos er en klubb som skal vinne alt den deltar i, så det vi gjorde denne sesongen var ikke godt nok. Vi får prøve igjen neste sesong, sa 29-åringen til NTB.

Olympiakos vant seriegullet, men røk ut av cupens semifinale.

FÅR NY TRENER:   Tarik Elyounoussi. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FÅR NY TRENER:   Tarik Elyounoussi. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

(NTB)