Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Elyounoussi invitert av Chelsea

- Får ikke reise før etter cupfinalen, sier Morgan Andersen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fredrikstads stortalent Tarik Elyounoussi er invitert på treningsopphold av Chelsea, melder Fredrikstad Blad.

FFK-direktør Morgan Andersen bekrefter at London-klubben har kommet med en forspørsel om å se nærmere på den lovende angrepsspilleren.

- I utgangspunktet skal han trene med Chelseas akademi, men det blir ikke aktuelt å sende ham til England før cupfinalen. Det har vi også informert Tarik om, sier Andersen.

Morgan Andersen var direktør i Lyn da John Obi Mikels overgangssaga startet med en avtale med Manchester United. Nå skal altså Elyounoussi trene med Mikel på London vest.

- Naturligvis er jeg smigret over denne invitasjon, sier Elyounoussi selv.

•Din kommentar: Er Elyounoussi klar for større oppgaver allerede nå?

TIL CHELSEA FOR Å VISE SEG FRAM: Fredrikstads Tarik Elyounoussi følges tett av Chelsea og er nå invitert over for å vise seg fram. Foto: Scanpix
TIL CHELSEA FOR Å VISE SEG FRAM: Fredrikstads Tarik Elyounoussi følges tett av Chelsea og er nå invitert over for å vise seg fram. Foto: Scanpix Vis mer
image: Elyounoussi invitert av Chelsea
<B>LURING PÅ TIPPELIGA-TOKT?:</B> Chelsea-manager Jose Mourinho har ahentet John Obi Mikel. Nå får han sjansen til å finstudere Tarik Elyounoussi.