MOLDE-KLAR: Tor Ole Skullerud sa til Dagbladet i går at det ikke på noen måte var sikkert at Molde var ferdige med handlingen før sesongstart, og i kveld ble det klart at de har sikret seg signaturen til Mohamed Elyounoussi. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
MOLDE-KLAR: Tor Ole Skullerud sa til Dagbladet i går at det ikke på noen måte var sikkert at Molde var ferdige med handlingen før sesongstart, og i kveld ble det klart at de har sikret seg signaturen til Mohamed Elyounoussi. Foto: Berit Roald / NTB scanpixVis mer

Elyounoussi klar for Molde: - Vi er meget glade

Skulleruds tredje signering.

(Dagbladet): Tor Ole Skullerud sa til Dagbladet i går at det ikke på noen måte var sikkert at Molde var ferdige med handlingen før sesongstart, og i kveld ble det klart at de har sikret seg signaturen til Mohamed Elyounoussi.

19-åringen går dermed fra Sarpsborg til «Rosenes by», og vil slutte seg til moldensernes a-tropp allerede til uka.

- Vi er meget glade for at en av landets absolutt mest talentfulle spillere, har valgt å utvikle oss videre sammen med oss her i Molde, sier direktør i Molde fotballklubb, Tarje Nordstrand Jacobsen, til klubbens hjemmesider.

Elyounoussi, som opprinnelig er født i Marokko, er fetteren til Tarik Elyounoussi som for tiden spiller i tyske Hoffenheim.

Han har også gjort seg bemerket på aldersbestemte landslag, og det er blant annet her Skullerud kjenner 19-åringen fra.

Elyounoussi blir Moldes tredje signering etter at Skullerud tok over roret på Aker Stadion. Tidligere har Harmeet Singh og Björn Bergmann Sigurdarson tatt turen til Møre og Romsdal.