SCORET: Tarik Elyounoussi spilte søndag sin første treningskamp for Hoffenheim før den nye sesongen og scoret tre ganger i lagets 14-0-seier.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SCORET: Tarik Elyounoussi spilte søndag sin første treningskamp for Hoffenheim før den nye sesongen og scoret tre ganger i lagets 14-0-seier. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

Elyounoussi scoret tre i 14-0-seier

Gode takter for Hoffenheim.

Tarik Elyounoussi spilte søndag sin første treningskamp for Hoffenheim før den nye sesongen og scoret tre ganger i lagets 14-0-seier.

Hoffenheim valgte å innlede sesongoppkjøringen mot to lag på beskjedent nivå. Lørdag ble det 16-0 over Baiertal, mens det søndag ble 14-0 over Zuzenhausen.

Elyounoussi var en av fem spiller som på grunn av landslagsoppdrag fikk litt lenger ferie enn de øvrige Hoffenheim-spillerne, men søndag var også de på plass. Elyounoussi og Kim Jin-su scoret tre ganger hver, Adam Szalai en.

Nesten hele laget ble byttet i pausen. Elyounoussi var blant dem som spilte annen omgang, og han sto for 7-0 i det 52. minutt, 10-0 i det 71. minutt og 13-0 i det 78. minutt.

Ifølge Hoffenheims nettsted var nordmannens annen scoring blant dagens mest severdige.

- Motstanderen spiller til vanlig på brukbart nivå, og da er det gledelig at vi greide å score så mange mål, sa trener Markus Gisdol.

(NTB)