Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Elyounoussi til medisinsk sjekk i Southampton

Bare en medisinsk sjekk gjenstår før Mohamed Elyounoussis overgang til Southampton går i orden. Det melder TV 2 torsdag kveld.

PÅ VEI TIL ENGLAND: Bare en medisinsk sjekk gjenstår før Mohamed Elyounoussis overgang til Southampton går i orden. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
PÅ VEI TIL ENGLAND: Bare en medisinsk sjekk gjenstår før Mohamed Elyounoussis overgang til Southampton går i orden. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Moi skal gjennomgå den obligatoriske legesjekken torsdag, etter å ha blitt enig med Southampton om de personlige betingelsene. Det var agenten Ferhat Cifci som forhandlet på vegne av spilleren onsdag, og Moi selv satte seg på flyet til England onsdag kveld.

Basel aksepterte allerede tirsdag et bud på nordmannen. Det var VG som først meldte at Elyounoussi er på vei til Premier League. Sveits-proffen blir trolig tidenes dyreste norske fotballspiller.

Ifølge britiske Sky Sports har Basel godtatt et bud fra Southampton på rundt 16 millioner pund. Det tilsvarer 172 millioner kroner. VG skriver at den engelske sørkystklubben betaler omkring 190 millioner kroner for Moi.

Tore André Flo er fortsatt dyreste norske spiller etter at Rangers kjøpte ham fra Chelsea for 165 millioner kroner i 2000. Den rekorden står nå for fall.

Moi gjorde 14 mål på 45 kamper for Basel sist sesong, deriblant to i mesterligaen.