Kortbane-EM i København

EM-bronse til Christiansen

Slått av russer og ungarer: - Jeg kan ikke være misfornøyd.

I MÅL: Henrik Christiansen svømte i ettermiddag finale på 400 meter fri under EM i kortbanesvømming. Der endte han som nummer tre. Foto: NTB Scanpix
I MÅL: Henrik Christiansen svømte i ettermiddag finale på 400 meter fri under EM i kortbanesvømming. Der endte han som nummer tre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Henrik Christiansen (21) svømte i ettermiddag finale på 400 meter fri under kortbane-EM i København. Det endte med medalje: Christiansen ble nummer tre med tida 3.38,63.

Aleksandr Krasnykh fra Russland vant foran ungareren Peter Bernek. De svømte inn til følgende tider: 3.35,51 og 3.37,14.

Christiansen startet et stykke bak de beste, helt nede på femteplass. Men nordmannen svømte seg opp i siste fase av 400-meteren. Han har en personlig rekord på 3.37,20.

- Jeg føler at jeg svømmer sterkt, og kan ikke være misfornøyd med bronse, sier Christiansen ifølge NRK.

- Jeg håpet å komme meg ned på 36-tallet, og det hadde gitt sølv. Men akkurat nå er jeg bare fornøyd.

Christiansen har tidligere sølv på 400 meter fri fra langbane-EM i London i 2016. Han har også bronse på 1500 meter fra kortbane-EM i Netanya i 2015.

Christiansen kan fortsatt ta gull på 1500-meteren i kortbane-EM.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer