Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

EM-bronse til Ezinne på 60 meter

Åtte hundredeler bak gullet.

BRONSE: Ezinne Okparaebo løp inn til bronse på 60 meter med 7,20 sekunder i innendørs-EM i friidrett søndag. Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix .
BRONSE: Ezinne Okparaebo løp inn til bronse på 60 meter med 7,20 sekunder i innendørs-EM i friidrett søndag. Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix . Vis mer

Ezinne Okparaebo løp inn til bronse på 60 meter med 7,20 sekunder i innendørs-EM i friidrett søndag. Gullet gikk til ukrainske Olesya Povh. Povh løp inn til 7,13 og dro med seg lagvenninnen Marija Ryemjen til sølvmedalje på 7,15. De to ukrainske jentene var klart best. — Jeg er meget fornøyd med det Ezinne presterte. Det har vært et veldig jevnt og høyt nivå på 60 meter for kvinner denne vinteren. At Ezinne klarer medalje igjen, akkurat som hun gjorde for to år siden i Torino, viser at hun har stor mental styrke, sa sportssjef Ronny Nilsen til NTB like etter bronseløpet søndag. Okparaebo fikk til en bra start, og hun holdt bra til målstreken var passert. Hun sikret bronsen med 7,20 sekunder og var ett hundredel foran britiske Jodie Williams og ukrainske Krystyna Stuij.
Godt gjort Det er annen gang på to år at Okparaebo, som er den klart beste sprinteren på kvinnesiden her i landet, sikrer medalje i et internasjonalt innendørsmesterskap. I EM i Torino for to år siden klarte hun sølvet. Den gangen løp hun på 7,21 sekunder. — De to ukrainske løperne som slo Ezinne har vært de beste her i Europa gjennom hele vinteren. Det var ikke stort å gjøre med dem i denne finalen, sa Nilsen, som slo fast at nivået på sprinten for kvinner er blitt mye høyere de siste to årene. Ezinne Okparaebo har også satt en flott ny norsk rekord på 60 meter tidligere i år med 7,17. Det klart hun i en innendørsgalla i Karlsruhe i Tyskland 13. februar.
Nådde målet Christina Vukicevic klarte bronsen på 60 meter hekk fredag. Det betyr at den store norske troppen kan reise hjem med to medaljer. — Vi hadde som målsetting å klare to medaljer i dette mesterskapet. Nå er målet nådd, og det er jeg fornøyd med. Vi hadde selvsagt håpet å få med flere utøvere i finaler, men klarte ikke det denne gangen. Likevel har jeg sett mye positivt, og det er utøvere som har mye på gang, særlig i høyde for kvinner, sa Ronny Nilsen til NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling