Håndball-EM i Sverige:

EM-debutanter: - Jeg satt og gråt på benken

Ble rørt av Silje Solbergs superspill

RØRT: Vilde Ingstad og Malin Aune (t.h.) snakker om opplevelsen fra benken under den dramatiske EM-semifinalen mot Frankrike. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
RØRT: Vilde Ingstad og Malin Aune (t.h.) snakker om opplevelsen fra benken under den dramatiske EM-semifinalen mot Frankrike. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Finale: Norge - Nederland, søndag kl. 18.

GÖTEBORG (Dagbladet): De norske håndballjentene vant EM-dramaet og semifinalen mot Frankrike i går med 20-16 - til tross for at de var bakpå i store deler av kampen.

For EM-debutantene Malin Aune (21) og Vilde Ingstad (21) ble det lite spilletid (0 på Aune og 36 sekunder på Ingstad).

Men spenningen tok dem likevel.

Det var nemlig et nervedrama inne i Scandinavium Arena i Göteborg og takket være superspill av keeper Silje Solberg endte det med en firemålsseier.

Storspillet ga de to 21-åringene tårer i øynene.

- Det var helt fantastisk. Jeg ble rørt på benken. Jeg klarte ikke holde tårene tilbake og begynte faktisk å gråte, he-he. Da Silje startet å redde i sluttminuttene, innså jeg at vi nådde finalen. Hun stengte buret, noe som var helt sjukt å se på, sier Malin Aune til Dagbladet.

- Det var en utrolig følelse. Selvsagt var vi på benken også nervøse. Hvor mange var det i hallen? Rundt 9000, og 8000 av dem var sikkert nordmenn, sier Ingstad.

Takker fansen

Lagvenninne Aune skyter inn:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer