Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

EM-fiasko betyr Rooney-bryllup

Hell i uhell for kjæreste-Wayne.

Wayne Rooney gifter seg med kjæresten Coleen McLoughlin i juni neste år. Det ble satt fart i bryllupsplanene etter at England ikke kom til EM.

Det bekreftet paret i et intervju med magasinet Hello! tirsdag.

- En stund kunne vi ikke planlegge noe som helst fordi vi ikke visste om jeg skulle spille i EM eller ikke, sa Rooney til magasinet.

- Men da vi ikke klarte å kvalifisere oss, så synd det enn var, så kunne vi finne noen passende datoer tidlig på sommeren, sa 22-åringen.

Rooney har vært kjæreste med sin barndomsvenninne de siste fem årene. Hun kunne fortelle at de har allerede har vært rundt og sett på potensielle steder for bryllupet i både Frankrike og Italia, men at også England er vurdert.

- Hadde England kvalifisert seg til EM-sluttspillet kunne vi ha giftet oss senere på sommeren, men det ville betydd at vi ikke hadde fått noen hvetebrødsdager. Så kanskje det kom noe positivt ut av det likevel, sa Rooney lurt.

(NTB)

FORNØYD «WAG»? Coleen McLoughlin har vært kjæreste med Wayne Rooney i fem år. Englands EM-exit satte fart i bryllupsplanene. Foto: AP/SCANPIX
FORNØYD «WAG»? Coleen McLoughlin har vært kjæreste med Wayne Rooney i fem år. Englands EM-exit satte fart i bryllupsplanene. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media