Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

EM-gutta skriver for deg

Myrhol og Erevik tar deg med på innsida.

DRAMMEN (Dagbladet.no): I løpet av mesterskapet som starter i morgen kommer Dagbladet.no til å følge håndballgutta tett, fra Drammen, Stavanger og forhåpentligvis også Lillehammer.

I tillegg vil Bjarte Myrhol og Ole Erevik skrive saker om EM-livet.

- Nå skal vi avsløre litt av det som foregår bak de lukkede dørene, sier Myrhol.

Sulten på nyheter

Begge to er journalistutdannet og har planer om å jobbe innen media når håndballklisteret vaskes av for siste gang og karrierene er over.

- Jeg har alltid likt å skrive og har siden jeg vært liten likt å følge med på nyhetene. Jeg er samfunnsengasjert og ser for meg at jeg kommer til å jobbe innen media på en eller annen måte. Det kan bli i avis, på tv eller på den andre siden av bordet i en informajonsstilling, sier Erevik, som har vist solid EM-form i oppkjøringen..

Han har tidligere vært proff i Spania og spiller nå i tyske Magdeburg. Rogalendingen jobber også gjerne med et stoffområdet som ligger utenfor landegrensene når han skal slutte å redde skudd.

- Det virker spennende å jobbe med utenriksnyheter og jeg er opptatt av alt som skjer rundt i verden.

FORTELLER FRA INNSIDA: Bjarte Myrhol og Ole Erevik skal skrive for Dagbladet.no under EM. Foto: STIAN HARALDSEN
FORTELLER FRA INNSIDA: Bjarte Myrhol og Ole Erevik skal skrive for Dagbladet.no under EM. Foto: STIAN HARALDSEN Vis mer

Sport og foto

Bjarte Myrhol er ferdig med journalistikk grunnfag, men har ikke funnet noe interessant å gå videre med ennå. Som Erevik spiller han i Tyskland, i Nordhorn, og nå som han har lært seg språket kan han godt tenke seg å studere videre der nede.

- Det er spesielt sportsjournalistikk og foto som opptar meg. Jeg er ikke noen statsvitenskapstype, sier oslogutten.

Begge to er viktige brikker i Gunnar Pettersens EM-mannskap. Ole Erevik er i utgangspunktet andremålvakt bak Steinar Ege, men han kommer helt sikkert til å få sjansen - og han har vist tidligere at han er god når det gjelder. Bjarte Myrhol er en av tre strekspillere i troppen. Sammen med Johnny Jensen og Frank Løke danner han en veldig bra linjetrio.

De neste dagene skal de kjempe for Norges ære i EM.

Og skrive for deg her på Dagbladet.no.

image: EM-gutta skriver for deg
image: EM-gutta skriver for deg
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media