Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

EM-helt senket Arsenal

Stelios med ny skalp.

• Oppdatert tabell - Chelsea stikker fra i teten

(Dagbladet.no): Bolton - Arsenal 1-0. Stelios Giannakopoulos var en av Hellas helter da laget sjokkerte Fotball-Europa med EM-gull.

I kveld sikret han seg enda en stor skalp, med sin avgjørende scoring mot Arsenal.

Grekeren sto helt alene på bakerste stolpe da El Hadji Diouf leverte et strålende innlegg. Pannebrasken fram, og 1-0 etter 41 minutter.

At senegalske Diuof trolig sto i offside da han la ballen over, er en helt annen ting. Men det var nok til at manager Arsene Wenger oppsøkte dommerteamet i pausen.

Arsenal gnistret aldri på Reebok stadium i kveld, men hadde sjanser nok til å berge i hvert fall uavgjort.

Den største muligheten var dobbel. Først skjøt Robin van Persie rett på Boltons gode keeper Jussi Jääskelainen fra 10 meter. Returen gikk rett i panna på Robert Pires, som ikke klarte å styre ballen mellom stengene.

Londonlaget presset stort i annen omgang, og det ga rom for Bolton-kontringer. Stelios Giannakopoulos kunne fort blitt tomålsscorer.

HURRA: Stelios får gratulasjoner fra Diouf og Campo etter målnikken. Foto: SCANPIX/AP
HURRA: Stelios får gratulasjoner fra Diouf og Campo etter målnikken. Foto: SCANPIX/AP Vis mer

Da grekeren kom alene mot keeper Manuel Almunia lobbet han over både keeper og mål.

På den andre sida storspilte keeper Jääskelainen da han reddet Thierry Henrys frispark med retning krysset.

Men det ble Bolton-seier, og Arsenals tredje ligatap for sesongen.

Det gleder kanskje Chelsea aller mest, i og med at de blå fra London nå har 10 poeng ned til Arsenal etter dagens matcher.

- Det er lenge igjen, men Chelsea er selvsagt i en fantatisk posisjon. Nå er det sånn at det bare er de som kan miste gullet, sier Arsenal-sjef Arsene Wenger til AP.


Og Arsenal må passe opp, det er ikke bare ligagullet som er i fare. Manchester United er bare ett poeng bak The Gunners andreplass.

- Jeg føler at vi for øyeblikket ikke skal bekymre oss for Chelsea. Vi må bare tenke på oss selv, og vinne kamper, sier Wenger.

• Minutt for minutt: Bolton - Arsenal

BLEKT ARSENAL:</B> Thierry Henry fant aldri nettmaskene i Bolton.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media