Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

EM-helten fortsetter i Byåsen

Kjersti Beck vil bli med på oppturen.

OSLO SPEKTRUM (Dagbladet.no), Larvik - Byåsen 28-23: Norges keeper-helt fra håndball-EM, Kjersti Beck, storspilte for Byåsen i cupfinalen, men klarte ikke å holde lillesøster Byåsen inne i kampen mot Norges suverent beste håndballag Larvik.

Larvik, anført av EM-spillerne Katja Nyberg og Linn-Kristin Riegelhuth, ledet 15-11 til pause og kontrollerte inn sitt tredje strake norgesmesterskapet på kvinnesida.

- Kjersti blir

Etter storspillet i EM-finalen har Kjersti blitt svært populær blant utenlandske toppklubber. Men Per Jørgensen, daglig leder i Byåsen, kunne etter finaletapet komme med gladnyheten om at keeperen fortsetter i trondheimsklubben.

- Kjersti har bestemt seg for å bli i Byåsen til våren 2008, forteller en svært godt fornøyd Jørgensen.

Kjersti Beck har vært i Byåsen i sju år, men har hatt flere nedturer. Hun lyktes ikke for fullt før hun hadde lagt håndballen på hylla og vært en tur i Sjetne. Men nå vil hun ha meg seg noen reale oppturer i framtida.

- Penger ikke avgjørende

- Det er superspennende det som skjer i Byåsen nå. Jeg vil være med på oppturen også, sier Kjersti Beck.

BLIR: Kjersti Beck blir i Byåsen i nye tre år. Keeperfantomet kunne hevet millionlønn i utlandet, men velger Byåsen og Trondheim. Beck storspilte i både EM og i dagens cupfinale. Foto: Eirik Helland Urke
BLIR: Kjersti Beck blir i Byåsen i nye tre år. Keeperfantomet kunne hevet millionlønn i utlandet, men velger Byåsen og Trondheim. Beck storspilte i både EM og i dagens cupfinale. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer

Tilbudene fra utlandet, har ikke fristet jenta som har tjent 60 000 i året i Byåsen.

- Det har vært noen tilbud, også fra utlandet. Men hadde penger vært avgjørende, hadde jeg reist ut for lenge siden, fortsetter Kjersti, som kunne hevet millionlønn i tysk bundesliga.

SLAGKRAFTIG: Larviks Katja Nyberg kliner ballen i mål.
GULLKYSSET: For andre gang i desember kunne Linn-Kristin Riegelhuth kysset en gullpokal. Norge vant EM og Larvik vant i dag cupen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media