Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nils Jakob Hoff og Therese Johaug

EM i fare for Johaugs kjæreste etter pølseuhell

Roeren Nils Jakob Hoff sølte pølsevann på låret under fjelltur. Nå er EM i fare for bergenseren, skriver Bergens Tidende.

UHELL: Nils Jakob Hoff var uheldig og sølte pølsevann på seg selv. Nå står EM i fare. Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix
UHELL: Nils Jakob Hoff var uheldig og sølte pølsevann på seg selv. Nå står EM i fare. Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix Vis mer

- Det er bare sånt som skjer. Det var bare et uhell, sier Nils Jakob Hoff.

Annengradsforbrenning på låret passet dårlig når ro-EM i Glasgow starter om bare to uker. Hoff er tiltenkt en plass i Norges dobbeltfirer.

- Det er ikke så veldig ille, men det trenger noen dager på å gro. Problemet er at det er såpass kort tid til EM, så vi mister litt av den tiden vi trenger på å komme i form, sier Hoff.

- Risikerer du å måtte stå over EM?

- Vi er litt usikre på EM, men det er ikke jeg som tar den avgjørelsen, sier Hoff til BT.

Den endelige avgjørelsen tas av landslagssjef Johan Flodin. Får Hoff nei, trekker Norge fireren fra EM.

Hoff er kjæreste med langrennsløper Therese Johaug. Duoen har stått sammen i stormen de siste årene etter at Johaug fikk 18 måneder lang dopingutestengelse.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 20.03.2015 FERIEKLAR: Therese Johaug er gjest i kveldens sending av «Skavlan» på NRK. Video: NRK Vis mer