Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

EM i fare for Shearer

Mandagens åpningskamp mot Portugal er i fare for den engelske landslagskapteinen og storscoreren Alan Shearer (29).

I 2-1-kampen mot Malta sist lørdag fikk han en vridning i kneet da han landet forkjært etter en hodeduell. Skaden gjorde at han måtte stå over gårsdagens landslagstrening. I stedet gjennomgikk han en røntgenundersøkelse av kneet. Resultatene kommer i dag. - Vi får vente og se hva de viser. Håpet er at alt er i orden, sier Shearer. Mange frykter at Newcastle-spissen kan miste mandagskampen mot Portugal. Shearer, som scoret seks mål på fem kamper i forrige EM, er den eneste som har hatt klippekort på landslaget. Før skaden var det ingen tvil om at Alan Shearer og Michael Owen var spissparet mot Portugal. Nå åpner det seg muligheter for Robbie Fowler, Emile Heskey og Kevin Phillips. Landslagssjef Kevin Keegan har hele tida uttalt at Shearer vil bli Englands farligste våpen under EM. Det til tross for at storscoreren ikke har kommet på scoringslista på de seks siste landskampene. - Shearer hadde også måltørke før EM i 1996, men ble mesterskapets toppscorer, sier Keegan om den saken. arne.thoresen@dagbladet.no # USIKKER: I dag får Alan Shearer vite hvordan det står til med kneet hans. Landslagssjef Kevin Keegan og resten av England venter spent. # Foto: SCANPIX 238> EM i fare for Shearer # Mandagens åpningskamp mot Portugal er i fare for den engelske landslagskapteinen og storscoreren Alan Shearer (29). # Av ARNE THORESEN # I 2- 1-kampen mot Malta sist lørdag fikk han en vridning i kneet da han landet forkjært etter en hodeduell. Skaden gjorde at han måtte stå over gårsdagens landslagstrening. I stedet gjennomgikk han en røntgenundersøkelse av kneet.

Resultatene kommer i dag.

- Vi får vente og se hva de viser. Håpet er at alt er i orden, sier Shearer.

Mange frykter at Newcastle-spissen kan miste mandagskampen mot Portugal.

Shearer, som scoret seks mål på fem kamper i forrige EM, er den eneste som har hatt klippekort på landslaget. Før skaden var det ingen tvil om at Alan Shearer og Michael Owen var spissparet mot Portugal. Nå åpner det seg muligheter for Robbie Fowler, Emile Heskey og Kevin Phillips.

Landslagssjef Kevin Keegan har hele tida uttalt at Shearer vil bli Englands farligste våpen under EM. Det til tross for at storscoreren ikke har kommet på scoringslista på de seks siste landskampene.

- Shearer hadde også måltørke før EM i 1996, men ble mesterskapets toppscorer, sier Keegan om den saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling