EM-jentene skal «kauke» mer

- Vi må ha mer «kauking», og det er et ansvar alle må ta, sier Ragnhild Gulbrandsen dagen etter 1-0-tapet mot Danmark.

Norge tapte den siste gruppekampen, men kom seg likevel til semifinalen - takket være fransk hjelp. Men Norge må prestere på et helt annet nivå for å slå Tyskland i semifinalen. Og det vet de norske jentene. Derfor satte jentene seg ned i går kveld uten støtteapparetet. De ble enige om å lage mer liv på banen.

- Vi snakket litt om hva vi følte manglet både før og under kampen, og var enige om at vi var litt daue. Vi må ha mer «kauking», og det er et ansvar alle må ta, sier Ragnhild Gulbrandsen.

- Det har vært litt for dødt. Å prate på banen må vi alle gjøre, samstemmer Hege Riise, som understreker at det slett ikke var noe krisemøte.

- Det er noe vi gjør ganske ofte. Det kan være greiere å prate om løst og fast når det er bare vi spillerne, og det handler blant annet om hvordan vi har det, om trivsel og sånn.

Trener Åge Steen har tro på de norske jentene slår tilbake.

- Jeg tror vi kommer til å overraske tyskerne. Vi skal selge oss utrolig dyrt, og jeg er rimelig sikker på at det blir en tett kamp, sier han.

Norge møter hjemmfavoritten i Ulm på onsdag.

(Dagbladet.no/NTB)

REVANSJESUGEN: Ragnhild Gulbrandsen og det norske kvinnelandslaget tapte mot Danmark i går. Nå vil de revansjere seg mot Tyskland. Foto: SCANPIX/AP