EM-jenter vil fjerne Byåsen-leder

Ultimatium til styret.

Byåsens unge stjernespillere har ikke tillit til Per Jørgensen. Nå truer de med å forlate klubben hvis han fortsetter som daglig leder, skriver Adresseavisen.

Snart mottar styret brevet der spillerne krever at Jørgensen slutter. Dermed reiser Marit Malm Frafjord, Gøril Snorroeggen, Tonje Nøstvold og Kari Aalvik Grimsbø fra EM-gull med landslaget til oppvask i Byåsen.

Adresseavisen vet at sentrale spillere på elitelaget opplever Per Jørgensen som en belastning og et uromoment i forhold til den sportslige satsingen.

Det toppet seg etter Larvik-kampen for en måned siden. Da fikk de kritikk for slett innsats mot serielederen. Spillere synes det er problematisk at Jørgensen blander seg inn i forhold som han ikke har noe med. Dette var et tema forrige sesong også.

Jentene påpeker at Jørgensen gjør en god jobb på markedssiden, men de aksepterer ikke innblandingen i det sportslige.

- Vi har noe å ta opp med styret, og det er riktig at vi vil sende et brev som vi håper vil hjelpe oss til å finne en løsning på problemet, sier Malm Frafjord.

- Dette skjønner jeg ingenting av. Det du forteller kommer helt uventet på meg. Jeg er både overrasket og sjokkert, sier Jørgensen.

- Hvis dette er riktig, så har jeg egentlig ingen kommentar til det. Men det må bero på at de ikke vet hva dette handler om. Som daglig leder forholder jeg meg til styret, og forsøker hele veien å gjøre det som er til beste for klubben, fortsetter han.

VIL FJERNE LEDER: Byåsen-spillerne Marit Malm Frafjord (t.h.) og Gøril Snoroeggen vant gull med Norge i EM. Foto: Scanpix
VIL FJERNE LEDER: Byåsen-spillerne Marit Malm Frafjord (t.h.) og Gøril Snoroeggen vant gull med Norge i EM. Foto: Scanpix Vis mer

(NTB)

MILLIONGAVE: Her er Per Jørgensen (t.v) sammen med Idar Vollvik, som spytter store penger inn i Byåsen.