EM-kamp i det blå

28. mars skal Ole Klemetsen forsvare EM-tittelen mot franske Mohamed Siluvangi. Hvis det blir noen kamp, da. For per dato har far og sønn ennå ikke fått beskjed om noe som helst. Og - nå begynner de å bli irriterte.

- Hvis ingen ringer og gir beskjed i dag så vet jeg ikke hva det blir til, sier John Klemetsen. - Akkurat nå føler vi oss veldig stressa. Og litt dårlig behandlet. Eller for å si det mildt - veldig uprofesjonelt behandlet.

For i helga ringte en fyr fra familiens engelske manager-team til Lukkøyes sparringpartner Clinton Woods, og spurte om han kunne dra til Frankrike og sparre med utfordrer Siluvangi.

Stort dummere enn det er det ikke mulig å håndtere butikken.

- Jeg trodde ikke det var sant da jeg hørte det, sier John Klemetsen. - Det er jo Ole som skal sparre med Clinton Woods.

Kampstedet for EM-forsvaret er også i det blå. Det har vært snakk om både engelske Hull og København.

- Jeg har hørt begge deler, men aner ikke hva det blir til. Men sjølsagt håper vi på København, sier John Klemetsen.

  • Lukkøye skal etter planen reise til Århus og trener Ivor de Lima i dag. Men - hvis det ikke kommer en konkret beskjed fra England, har familien mest lyst til å bli hjemme.

- Det er den samme gamle leksa. Vi er alltid de siste som får beskjed. Men nå er jeg forbanna og forlanger å få vite noe i dag.

- Hvis ikke drar vi på fjellet, sier Big John.

VENTE, VENTE, VENTE: Ole Klemetsen lurer på om det blir noen match i slutten av måneden.