Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

EM-keeper klar for Bodø/Glimt

Islandske Hannes Halldorsson returnerer til norsk fotball.

EM-KEEPER TIL GLIMT:   Hannes Halldorsson er klar for Bodø/Glimt på lån fra NEC Nijmegen. Foto: EPA/JASPER RUHE/NTB SCANPIX.
EM-KEEPER TIL GLIMT: Hannes Halldorsson er klar for Bodø/Glimt på lån fra NEC Nijmegen. Foto: EPA/JASPER RUHE/NTB SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi kan bekrefte at Halldorsson spiller for oss fram til og med 18. juli, sier Glimt-direktør Bjørn Tore Hansen til Avisa Nordland.

Halldorsson var i Bodø torsdag for å gjennomgå medisinsk sjekk og signere kontrakten. Fredag trente han med Glimt for første gang.

Dermed stiller klubben med to nye keepere til seriestarten mot Sogndal søndag. Glimt har også hentet canadiske Simon Thomas fra Strømmen.

- Vi har hatt Halldorsson i sikte siden i fjor sommer. Vi er godt fornøyd med endelig å ha ham på plass, sier Glimt-trener Aasmund Bjørkan.

Halldorsson spilte for Sandnes Ulf i 2014-15, før han dro til Nederland. 31-åringen var en viktig brikke i det islandske landslaget som kvalifiserte seg til EM, men har mistet plassen i NEC Nijmegen til Brad Jones som til klubben på utlån fra Liverpool.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!