SKADET: Spania må klare seg uten både David Silva og Alvaro Morata i mandagens EM-kvalifiseringskamp mot Ukraina. Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos
SKADET: Spania må klare seg uten både David Silva og Alvaro Morata i mandagens EM-kvalifiseringskamp mot Ukraina. Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos Vis mer

EM-klare Spania må klare seg uten Silva og Morata i siste kvalikkamp

Skadet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Spania må klare seg uten både David Silva og Alvaro Morata i mandagens EM-kvalifiseringskamp mot Ukraina.

Begge de to profilene måtte byttes ut før halvtimen var spilt av EM-kvalifiseringskampen mot Luxembourg fredag. Dagen derpå kom bekreftelsen på at ingen av dem spiller mandag.

- David Silva er uaktuell som følge av en kraftig forstuing av et leddbånd i den høyre ankelen, melder Det spanske fotballforbundet på sine nettsider.

- Alvaro Morata reiser heller ikke til Ukraina etter å ha pådratt seg en smell i høyrefoten, heter det videre i meldingen.

Skadesituasjonen til Morata er bedre enn først fryktet. Umiddelbart etter fredagens kamp fryktet man at Juventus-spissen kunne ha pådratt seg beinbrudd. Selv tror hovedpersonen at han raskt blir klar igjen.

- Ikke fire måneder, ikke engang en måned. Jobber hardt for å bli klar til søndag, skrev Morata på Twitter lørdag.

David Silvas skade er den andre dårlige nyheten Manchester City-ledelsen mottar på få dager. Torsdag pådro storscorer Sergio Agüero seg en lårskade i VM-kvalifiseringskampen mot Ecuador og havner trolig på sidelinjen i opp mot en måned.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer