EM-krise for Cole

Andy Cole sliter med å bli kvitt tåskaden som tvang han til å stå over Manchester Uniteds fire siste ligakamper. Nå kan også EM ryke for den lynraske spissen.

Cole trente i går for første gang på en måned, men måtte ta smertestillende sprøyter for å klare å fullføre. Manager Kevin Keegan håper spissen skal bli klar i tide, men frykter det verste.

- Hvis han ikke blir klar i tide får vi se etter andre løsninger. Andy hadde en avtale med en spesialist i dag, men denne har vi utsatt til han er i stand til å trene tre dager i strekk. Uansett spiller han ikke mot Brasil på lørdag, sa Keegan til Soccernet.

Coles skadeproblemer er et stort tilbakeslag for England som allerede sliter med skader på sentrale spillere. På spissplass er det bare Alan Shearer, Emille Heskey og Kevin Philips som er helt skadefrie, mens både Michael Owen, Robbie Fowler og Michael Bridges er usikre grunnet store skadeproblemer denne sesongen.

Keegan ønsker ikke å kommentere hvem av de tre han tror blir klare i tide.

- Når jeg navngir mine 22 spillere, vil dere se hvem som var i god nok form, sa landslagstreneren.

England har imidlertid ikke bare problemer i angrep. Backene Graeme Le Saux og Stuart Pearce er definitivt ute med skader. Det samme gjelder Leeds-vingen Jason Wilcox. Keegan tror likevel England skal klare å bite godt fra seg i sommerens europamesterskap.

- Vi har stor bredde i engelsk fotball og jeg tviler på om det er mange andre nasjoner med så mange gode spiller som det vi har. Tvilerne skal få lov til å spise i seg hvert eneste ord, sa Kevin Keegan.

  • Aston Villas unggutt Gareth Barry ble i går uttatt til Keegans foreløpige EM-tropp.
<B>LØSNING I SIKTE?</B> Andy Cole måtte ta smertestillende da han trente i går. Det ser slett ikke lyst ut før EM for United-spissen.