Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

EM-kvalik stoppet da drone med banner havnet på banen

Kampen er avlyst.

(Dagbladet): Flere nasjoner er i aksjon i EM-kvalifiseringa i kveld, blant dem Serbia og Albania.

Det ble dramatikk på banen da noe som kunne se ut som var en drone med et albansk flagg fløy inn over banen.

UEFA opplyste via sin Twitterkonto i kveld, at EM-kvalifiseringskampen er avlyst.

Spillerbråk Da det ble forsøkt tatt ned av de serbiske spillerne, strømmet også de albanske spillerne til. Det hele utviklet seg til å bli bråk og håndgemeng mellom flere av spillerne. Det utviklet seg også på sidelinjen og på tribunen.

Bluss ble tent opp på tribunen, og flere objekter ble kastet mot banen. De albanske spillerne valgte å løpe i sikkerhet i garderoben, etter at dommer Martin Atkinson hadde stanset kampen, skriver NTB.


Se video av hendelsen øverst i saken!

Avlyst etter 42 minutter Kampen ble dermed stoppet etter 42 minutter.Stillingen var 0-0 da kampen ble stoppet.

Kampene mellom de to lagene på Balkan har vært pekt ut som høyrisikokamper. De to landenes fotballforbund ble enige om at ingen bortesupportere skulle få komme inn på noen av kampene, av sikkerhetsårsaker. Likevel var 3500 politifolk i arbeid under kampen, skriver NTB.

Dermed er det nå opp til UEFA å finne ut om kampen skal spilles ferdig på et senere tidspunkt, eller om det ender i en annen løsning.

- Dette er en beklagelig situasjon som både jeg, dommeren og sikkerhetsrådgiveren vil levere rapport om. Omstendighetene var slik at kampen ikke kunne fortsette, sa UEFAs kampdelegat Harry Been.

- Jeg kan ikke kommentere hvem eller hva som har skylden. Vi leverer våre rapporter, så får UEFA avgjøre.

Statsministerbror involvert Ifølge serbisk TV ble Olsi Rama, bror av Albanias statsminister Edi Rama, pågrepet på ærestribunen, mistenkt for å ha stått bak dronestuntet. Nå er det nå opp til UEFA å finne ut om kampen skal spilles ferdig på et senere tidspunkt, eller om det ender i en annen løsning.

STOPPET: Kampen mellom Albania og Serbia ble stoppet etter 42 minutter, da en drone med et albansk flagg fløy over banen. Da de serbiske spillerne prøvde å ta det ned, brøt det ut komplett kaos. REUTERS/Marko Djurica
STOPPET: Kampen mellom Albania og Serbia ble stoppet etter 42 minutter, da en drone med et albansk flagg fløy over banen. Da de serbiske spillerne prøvde å ta det ned, brøt det ut komplett kaos. REUTERS/Marko Djurica Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling