Bjarte Myrhol etter Kroatia-smellen:

EM-mareritt for Myrhol: - Jeg ser det for meg

Sov dårlig etter Kroatia-nedturen.

SOV DÅRLIG: Bjarte Myrhol forteller at han våknet flere ganger natta etter Kroatia-kampen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
SOV DÅRLIG: Bjarte Myrhol forteller at han våknet flere ganger natta etter Kroatia-kampen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ZAGREB (Dagbladet): Norge røk mot Kroatia i går kveld med 28-32 og dermed henger håpet om en EM-semifinale i en tynn tråd.

Spillerne forteller at de ikke har gitt opp håpet, men at det var en tung kveld og påfølgende natt.

- Følelsen kunne vært bedre. Jeg er tung i hodet etter en dårlig natt med lite søvn, sier Bjarte Myrhol til Dagbladet dagen etter Kroatia-tapet.

Myrhol satte tre mål, men misset også på tre gode sjanser. Det er han ikke fornøyd med.

- En sånn kamp ligger og kverner litt i hodet etterpå. Spesielt når du ikke er fornøyd, så er det noe som ligger og lurer. Det går greit å sovne inn, men jeg våkner mange ganger i løpet av natta, sier Myrhol.

Han forklarer:

- Jeg ser situasjonene for meg i drømmene, og våkner midt i de ulike situasjonene. Det er noe jeg har gjort hele karrieren, sier Myrhol.

- Hvordan reiser Norge seg etter et bittert tap?

- Det er egentlig ganske greit, for vi har ikke noe annet valg. Vi må reise oss og har virkelig kniven mot strupen. Vi må samle kreftene og humøret er på vei tilbake, sier landslagskapteinen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer