EM-markedet er åpent

Ikke med ennå? Du kan fortsatt vinne!

(Dagbladet.no): Endelig kan du selge skuffelsene fra første runde, og erstatte dem med dine nye helter. Fram til klokken 17.59 er EM-markedet i managerspillet åpent for kjøp og salg.

Bare tre spillere fikk med seg tosifret antall poeng fra første runde:

 • Martin Laursen gjorde sitt livs kamp mot Italia, og endte på 10 poeng. Tror du på fortsatt dansk og Laursen-suksess er prisen «bare» 110 millioner. Det var et godt kjøp forrige runde.
 • Traianos Dellas fikk også solid uttelling i første runde. Med 10 poeng er han sammen med Laursen EMs mest lukrative forsvarer så langt. Med en prislapp på 120 millioner.
 • Men de som satset på Henrik Larsson i comebacket mot Bulgaria ahr nok størst grunn til å glise. Henke endte med 12 poeng. Kan han gjenta bedriften mot Italia? Hvis ikke kan du enten kjøpe eller selge ham for 175 millioner.

  Siste sjanse til å vinne


  Har du ikke meldt deg på ennå bør du sette i gang nå. EM er delt inn i seks manager-runder, hvor bare de fem beste teller til slutt.

  Det betyr at du fortsatt kan være med å kjempe om sammenlagtseieren i Dagbladet.nos EM-manager. Hvis du melder deg på i dag.

  Markedet stenges for handel klokken 17.59 i ettermiddag. Lykke til!

POPULÆRE SVENSKER: Dagbladet.nos EM-managere plukket grovt fra det svenske laget i første runde. Er det like lurt i runde 2?