EM på nettet

I dag ble den offisielle nettsiden for årets fotball-EM lagt ut på Internett. Ifølge UEFA er det den største site som noen gang er publisert.

Siden er spekket med informasjon. Du kan se videoer, bilder, bli med i avstemninger eller lese EM-historikk til du stuper.

- Dette er den største site som noen gang er lagt ut. Det er over 1000 sider her, sa UEFAs tekniske sjef, David Farrelly, da siden ble lagt ut tidligere i dag.

- Her har fansen førsteprioritet. Dette er en fin måte å treffe de ekte fotballfansene på, sier direktøren for Euro2000, Alain Courtois.

Dagbladet :på nettet har vært inne og sett på siden. Vi har sett begge målene da Danmark slo Tyskland 2-0 i 1996. Vi har lest at produsentene bak siden er fascinerte av at en så høy mann som Tore André Flo, kan være så god teknisk. Vi har sett drømmelaget fra 1960, og vi har sett høydepunktene fra finalen mellom Tyskland og Belgia i 1980.

Alle de 16 EM-landene har sin egen side. Der finner du informasjon om laget, de siste nyhetene og informasjon om de fleste spillerne.

Her finner du Euro2000

STØRST: Slik ser den ut - åpningssiden til Euro2000.