Camilla Herrem til EM:

EM-reserve Herrem: - Bedre å være her enn å sitte hjemme

Camilla Herrem ser Norges EM-skjebne avgjøres fra tribunen.

EM-RESERVE: Camilla Herrem er på plass i Frankrike, klar til å steppe inn i EM-troppen dersom det blir behov. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
EM-RESERVE: Camilla Herrem er på plass i Frankrike, klar til å steppe inn i EM-troppen dersom det blir behov. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge - Tsjekkia, kl. 21

BREST (Dagbladet): Camilla Herrem (32) er hentet til EM-byen Brest for å være tilgjengelig om Norge havner i en nødssituasjon. I kveld ser hun lagvenninnene spille mot Tsjekkia fra tribunen.

- Ja. Jeg er her som reserve, og er forberedt på å steppe inn. Det kan godt være at jeg reiser hjem. Jeg tipper at jeg blir her ut gruppespillet, så kommer en ny vurdering. Jeg får bidra så godt jeg kan, sier Herrem til en samlet norsk presse før Norge - Tsjekkia i kveld.

Landslagsveteranen ble mor i sommer, og på spørsmål fra Aftenposten om hvordan hun føler formen er, svarer Herrem:

- Jeg føler at jeg er der jeg skal være. Jeg føler meg i form. Samtidig er det jo noen småting, som når du blir taklet, så kan du føle at du tisser på deg. Sånn er det etter at du har født. Kroppen føles bra ut, og jeg er fornøyd med hvordan det har gått, sier Sola-spilleren og ler litt.

Usikker Mørk

Søndag var det usikkerhet rundt lårskaden til Thea Mørk, og landslagsledelsen kontaktet Herrem for å få henne til Frankrike. Mørk ble seinere erklært spilleklar, men Herrem blir likevel værende med laget de neste dagene som en reserve utenfor troppen på 16 spillere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer