EM-starten i fare

Henning Berg har fortsatt ikke trent siden han fikk føling med muskelkrampe i låret på treninga fredag formiddag. - Jeg er ikke sikker på om Henning rekker Spania-kampen, sier landslagslege Lars Engebretsen til Dagbladet.

Problemet er først og fremst at Berg ikke får trent og testet sitt vonde lår. Landslagsledelsen er nemlig redd for at skaden skal forverres. Derfor har landslagskapteinen fått beskjed om å holde seg helt i ro. - Han har ikke trent, men han får behandling og massasje av vår fysioterapeut, sier Engebretsen.

Småbekymret Semb

Dermed har pipa fått en litt annen låt. Etter treninga fredag ble det sagt at Berg bare var «litt støl». Nå kan skaden vise seg å være mer alvorlig. Dagbladet har bilder fra treninga, akkurat i det øyeblikket Berg kaster inn håndkleet. Og ansiktsutrykkene til Berg taler for seg. Han har det vondt. Dagbladet var også i kontakt med Nils Johan Semb i går formiddag, og landslagssjefen utrykte klart bekymring over skaden til kapteinen.

Muskelkrampe

Vanligvis tar den typen skade Berg har pådratt seg bare noen dager å lege. - Ingenting er avrevet, men det er en muskelkrampe som har ført til en knute bak i låret. Med hvile og massasje burde det leges raskt, forklarer Engebretsen. Trolig er det ikke mulig å si noe mer sikkert om Bergs situasjon før landslaget er på plass på trening i Belgia onsdag ettermiddag. - Før det er det vanskelig å si noe 100 prosent sikkert, sier Engebretsen.

Legen usikker på skaden til Henning Berg

Henning Berg har fortsatt ikke trent siden han fikk føling med muskelkrampe i låret på treninga fredag formiddag. - Jeg er ikke sikker på om Henning rekker Spania-kampen, sier landslagslege Lars Engebretsen til Dagbladet.

Problemet er først og fremst at Berg ikke får trent og testet sitt vonde lår. Landslagsledelsen er nemlig redd for at skaden skal forverres. Derfor har landslagskapteinen fått beskjed om å holde seg helt i ro.

- Han har ikke trent, men han får behandling og massasje av vår fysioterapeut, sier Engebretsen.

Småbekymret Semb

Dermed har pipa fått en litt annen låt. Etter treninga fredag ble det sagt at Berg bare var «litt støl». Nå kan skaden vise seg å være mer alvorlig. Dagbladet har bilder fra treninga, akkurat i det øyeblikket Berg kaster inn håndkleet. Og ansiktsutrykkene til Berg taler for seg. Han har det vondt.

Dagbladet var også i kontakt med Nils Johan Semb i går formiddag, og landslagssjefen utrykte klart bekymring over skaden til kapteinen.

per.angell.berntsen@dagbladet.no