EM-stjerne mistet nyfødt datter

Khalid Boulahrouz fullfører likevel EM.

Nederlands EM-back Khalid Boulahrouz har mistet sin nyfødte datter. Han fullfører likevel mesterskapet i Østerrike og Sveits.

Boulahrouz forlot onsdagens trening i all hast da han fikk beskjed om at hans kone var på vei til et sykehus med svangerskaps- komplikasjoner.

I en uttalelse fra Nederlands fotballforbund torsdag (KNVB) blir det opplyst at den fortidligfødte datteren senere døde.

- Jeg forstår at dette er veldig vanskelig for Khalid, og vi vil alle forsøke å støtte ham på hvilken som helst måte, sier Nederlands trener Marco van Basten.

Nederland møter Russland i kvartfinale i Basel lørdag. Boulahrouz blir med i troppen til den kampen, men kan dra tilbake til Nederland dersom han vil det.

- Han kan dra for å være med sin kone når han vil. Dette er viktig, det skjønner vi alle altfor godt. Han takker alle for støtten, sier van Basten.

Boulahrouz har spilt alle de tre første EM-kampene for Nederland.

(NTB)

FORLOT EM: Khalid Boulahrouz er nå i Nederland, hvor han er sammen med familien. Men han kommer tilbake til kampen mot Russland. Foto: AFP
FORLOT EM: Khalid Boulahrouz er nå i Nederland, hvor han er sammen med familien. Men han kommer tilbake til kampen mot Russland. Foto: AFP Vis mer
EM-stjerne mistet nyfødt datter