Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

EM trolig over for Myrhol

Potensiell krise for Norge.

Katowice (NTB): Han var nedbrutt etter 25-26-tapet. - Det står en deppet Myrhol her. Jeg har trent for dette. Jeg har fortsatt et håp om mer spill, sa han til pressen.

- Jeg skjønte allerede ute på banen at jeg ikke kunne fortsette. Vi får deppe litt i kveld, og så se hva som skjer.

Det meste tyder på at EM er over for Myrhol. Det dreier seg om en kuttskade i hånden for 33-åringen.

- Bjarte har fått en flenge mellom ring- og langfinger på venstre hånd. Han har sydd to sting. Det er samme type skade som han har hatt tidligere. Det er smertefullt. Han vurderes på nytt i kveld og/eller i morgen, sier lege Thomas Torgalsen til NTB.

Til pause sto det 11-10 til Norge, men Myrhol og co. måtte altså gi tapt til slutt.

- Jeg er ikke så optimistisk angående Bjarte Myrhol. Han kommer nok til å prøve. Så får vi se. Det kan bli plundrete hvis det slås opp igjen, sier Torgalsen.

Han har hatt samme skade før. Den kom sist høst. (©NTB)

SKADET: Bjarte Myrhol (til høyre for landslagssjef Christian Berge i rødt) fikk et kutt i hånda etter bare ti minutter av EMs åpningskamp. 

Foto: Scanpix
SKADET: Bjarte Myrhol (til høyre for landslagssjef Christian Berge i rødt) fikk et kutt i hånda etter bare ti minutter av EMs åpningskamp. Foto: Scanpix Vis mer
Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media