EM-vakter ble banket opp av russiske fans

Nå har UEFA tatt affære mot det brutale angrepet.

STYGGE SLÅSSKAMPER: Fire vakter ble kjørt til sykehus da flere supportere barket sammen i pausen mellom Russland og Tsjekkia. Foto: YouTube
STYGGE SLÅSSKAMPER: Fire vakter ble kjørt til sykehus da flere supportere barket sammen i pausen mellom Russland og Tsjekkia. Foto: YouTube Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

// (Dagbladet): Fire publikumsvakter ble banket opp, og kjørt til sykehus da en større gruppe med det som skal være russiske fotballpøbler begynte å slåss i pausen da Russland og Tsjekkia møttes i går kveld.

Nå har UEFA tatt affære.

«UEFA har innledet en disiplinærsak mot Russlands fotballforbund for upassende oppførsel blant flere av deres supportere under kampen mot Tsjekkia fredag», skriver det europeiske fotballforbundet på sitt nettsted.

Den grusomme videoen viser angivelig flere russiske tilhengere som går løs på sikkerhetsvakter som forsøker å gripe inn i en slåsskamp.

• YouTube: Her kan du se klippet! (Vi advarer mot sterke bilder!)

EM har fått mye negativ publisitet både i forkant og under mesterskapet. Det gir vann på mølla til de som mener at det aldri skulle blitt holdt et EM i Polen og Ukraina.

Knut Tørum kommenterte kampen mellom Russland og Tsjekkia for Canal 9 i går, og sier til Dagbladet at han ikke fikk med seg noe bråk.

- Absolutt ikke. Jeg har ikke hørt noe om dette før du nevner det nå. Stemninga på kampen var veldig bra, og stemninga utenfor var god helt fra tidlig på ettermiddagen. Vi måtte jo ta trikk fordi det var så mye kaos i byen, men fikk ikke med oss noe bråk. Det var bare trivelig, sier Tørum til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer