Emerson reddet Juventus

Med litt hjelp fra Werder-keeperen.

(Dagbladet.no): Juventus-Werder Bremen 2-1, 4-4 sammenlagt. Juventus videre på bortemål.

Juventus var bare et par spilleminutter - pluss tillegg - unna en tidlig slutt på sesongens Champions League.

Da gjorde Werder-keeper Tim Wiese en tabbe han vil ha mareritt om i hele natt.

Keeperen, som hadde spilt en strålende kamp så langt, plukket enkelt ned et innlegg fra sida. Han hadde ballen i hendene, men fikk det for seg at han ville rulle rundt en gang på bakken.

Dermed glapp ballen ut av hendene som et såpestykke, og havnet i beina på Emerson. Brasilianeren takket ikke nei til tilbudet, og dyttet den gule lærkula i mål.

Johan Micoud sørget for å skremme hjemmepublikummet i Torino allerede etter 13 minutter. Franskmanen lobbet ballen elegant over en utrusende Gianluigi Buffon, og dermed ledet det tyske laget 4-2 sammenlagt.

Det gikk over 50 minutter før Juventus svarte. Pavel Nedved fikk ikke helt kontroll på ballen med brystkassa, men det gjorde lite så lenge den havnet hos David Trezeguet. Han dunket inn utlikningen.

Og som italienske lag ofte gjør, klarte Juventus å få det målet som så vidt sender dem videre. Med litt tysk hjelp, denne gangen.

I SISTE LITEN: Emerson har sendt Juventus videre i Champions League, og feirer sammen med Adrian Mutu. Foto: AP/Scanpix
I SISTE LITEN: Emerson har sendt Juventus videre i Champions League, og feirer sammen med Adrian Mutu. Foto: AP/Scanpix Vis mer
GLADE GUTTER:</B> Pavel Nedved, Jonathan Zebina, Federico Balzaretti, Gianluigi Buffon og Fabio Cannavaro feirer etter kampslutt.