Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Emerton skrur'n som Beckham

Blackburn-keeper Brad Friedel roser sin nye lagkamerat Brett Emerton opp i fotballskyene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ta med Brett Emerton på ditt lag i Manager 2004! Emerton, som lenge har vært jaktet av flere toppklubber i England, kom denne sommeren fra Feyenoord til Blackburn. Og lørdag debuterte han med stor suksess. På Dagbladets spillerbørs ble han kåret til banens beste med 9 poeng da Blackburn knuste Wolverhampton 5-1.

Lagets amerikanske keeper sammenlikner dødballferdighetene til sin australske medspiller med godfoten til David Beckham.

- Han kan slå dødballer som David Beckham på grunn av den store skruen han gir den. Det er det alltid vanskelig for en keeper å hanskes med, sier Friedel til Lancashire Evening Telegraph.

Emerton scoret ett og la opp til et annet mål mot Steffen Iversens Wolves.

- Brett Emerton var fantastisk. Vi visste at han var et godt kjøp, og han har startet å bevise det allerede. Det er ikke bare energien hans som er imponerende, det er kvaliteten på avleveringene på toppen av den, skryter Friedel.