Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Emiiiiiiiiiiiile!

LONDON (Dagbladet): Emile Heskey viste at han kan finne på alt når han er i slag. I går scoret han to og la opp for Michael Owen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ingen grunn til at ikke svensken Sven-Göran Eriksson bruker Heskey og Owen fra start førstkommende onsdag mot Nederland.

- Heskey har egentlig spilt sånn for oss hele denne sesongen, sier John Arne Riise til Dagbladet.

- Han er stor og sterk, og med evner til å spille fram andre, men nå blir han også lagt enda mer merke til fordi han scorer sjøl. Han er utrolig viktig for oss, konstaterer Riise etter «snekkerbua»-resultatet i går.

Super-Owen

Også Michael Owen viste at han er i rute med tanke på landskampen mot Nederland på onsdag. Owen ordnet også to superbe mål.

- Dette var dagen da alt gikk vår vei og det var nesten som om alt vi prøvde på foran mål gikk inn. Men vi må ikke sløve nå, for i neste kamp kan det snu, det veit vi alle sammen, sier en blid John Arne Riise, som så at nykommeren fra Everton og Portugal, frisørblonde Xavier, fikk en god backdebut.

Han laget - med god hjelp - den første av klubbens seks scoringer.

Trøkk

John Arne Riise var også godt fornøyd med egen innsats.

- Vi hadde trøkk i taklingene, og jeg fikk pasningene og driblingene til å sitte.

Liverpool har nå fire seirer på rad og 10-0 på to bortekamper.

- Vi har ikke sluppet inn mål på de siste fire kampene heller. Det er klart dette gir en ekstra sjøltillit, men vi veit også at det kan snu fort, sier Riise om bord i Liverpool-bussen fra Portman Road og Ipswich.

- Nå er det fem timer i buss og videofilmer vi har sett minst tretti ganger, sier Riise.

  • Manchester United er i London i dag for å møte Charlton, mens Arsenal tar turen til Liverpool for å vise at David Ginola kanskje ikke har noe å tilføre Everton.
I MÅLFORM: Liverpools Emile Heskey scoret og assisterte i suveren stil mot Ipsiwch, og la inn en sterk søknad om startplass på det engelske laget mot Nederland på onsdag.
Hele Norges coronakart