Norske Emil (18) er en av verdens beste Fortnite-spillere:

Emil (18) vraket Özil - nå vender han hjem

Den norske Fortnite-stjernen Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen (18) avsluttet samarbeidet med Tyskland-stjerne Mesut Özil. Nå vender han hjem og skal spille for norske Nordavind de kommende åra.

NYTT LAG: Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen har signert for norske Nordavind. Foto: Nordavind
NYTT LAG: Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen har signert for norske Nordavind. Foto: Nordavind Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har snart gått to år siden norske Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen vant VM i Fortnite sammen med makkeren David «Aqua» Wang fra Østerrike.

Som 16-åring kunne den norske Fortnite-stjernen innkassere en sum på 13 millioner for VM-triumfen i New York og badet i tilbud fra verdens største E-sportslag.

Etter enorm etterspørsel fra verdens største klubber, signerte Tønsberg-gutten for E-sportslaget M10 E-sports, som eies av fotballstjernen Mesut Özil.

Men samarbeidet skulle bli kort. For det ble bare med ett år i Özils stjernelag for Bergquist Pedersen. I februar ble det nemlig klart at nordmannen ikke ville forlenge avtalen med den tyske superstjernen.

- Jeg kan ikke si noe annet enn positivt om dem, men det som var kjipt var at vi ikke fikk gjort mange av de planene vi hadde. Vi hadde planer om å reise mange steder, og så skulle de ha et gaminghus jeg kunne dra til, men det ble aldri noe av, forteller Bergquist Pedersen til Dagbladet, og fortsetter:

- Så mistet vi kontakten etter hvert og jeg følte at jeg ikke fikk den hjelpen jeg trengte over nettet. Så det ødela litt. Nå følte jeg at jeg trengte noe nytt, sier unggutten og påpeker at han hadde muligheten til å fortsette på laget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer