Du leser nå Dagbladet Pluss

Emil Iversen advares av far

Ole Morten Iversen tror sønnen klarer å legge fjorårssesongen bak seg, men er redd det har blitt for mye oppmerksomhet for Emil Iversen de siste månedene.

MÅ TRENE: Ole Morten Iversen, pappaen til Emil Iversen, håper ikke sønnen hviler på laurbærene etter fjorårets jubelsesong. Reporter: Fredrik Stuve. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

SOGNEFJELLET (Dagbladet): Emil Iversen smiler bredt til tross for et øs, pøsende regnvær på landslagssamlingen på Sognefjellet.

Livet har stort sett smilt til 27-åringen fra Meråker det siste året. Forrige vinter åpnet han sesongen forrykende og hadde til og med den gule trøye etter rennene på Lillehammer.

Sesongen ble kronet med to stafettgull i VM i Seefeld. Det har ført til mye ekstra oppmerksomhet for Iversen. Far Ole Morten Iversen forteller til Dagbladet at han er litt bekymret for alt opplegget sønnen har vært gjennom i månedene etter VM-gullet.

- Det blir spennende å se. Det har vært mye virak, men det unner jeg han virkelig. Jeg tror han er flink til å legge ting bak seg, og nullstille og begynne på nytt, men jeg synes det har vært mye som har skjedd nå i vår, sier faren.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.