Emil Iversen advares av far

Ole Morten Iversen tror sønnen klarer å legge fjorårssesongen bak seg, men er redd det har blitt for mye oppmerksomhet for Emil Iversen de siste månedene.

MÅ TRENE: Ole Morten Iversen, pappaen til Emil Iversen, håper ikke sønnen hviler på laurbærene etter fjorårets jubelsesong. Reporter: Fredrik Stuve. Video: Kristoffer Løkås Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOGNEFJELLET (Dagbladet): Emil Iversen smiler bredt til tross for et øs, pøsende regnvær på landslagssamlingen på Sognefjellet.

Livet har stort sett smilt til 27-åringen fra Meråker det siste året. Forrige vinter åpnet han sesongen forrykende og hadde til og med den gule trøye etter rennene på Lillehammer.

Sesongen ble kronet med to stafettgull i VM i Seefeld. Det har ført til mye ekstra oppmerksomhet for Iversen. Far Ole Morten Iversen forteller til Dagbladet at han er litt bekymret for alt opplegget sønnen har vært gjennom i månedene etter VM-gullet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer