Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Emil Iversen har fått ny kjæreste

Emil Iversen bekrefter hemmelig kjæreste

- Da er det godt å ha noe annet å holde humøret oppe med.

SNAKKER OM LØPET: Emil Iversen og Eirik Brandsdal utveksler noen ord etter kvartfinalen i dagens sprint. Foto: Fredrik Varfjell / Bildbyrån
SNAKKER OM LØPET: Emil Iversen og Eirik Brandsdal utveksler noen ord etter kvartfinalen i dagens sprint. Foto: Fredrik Varfjell / Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TOBLACH / OSLO (Dagbladet). Emil Iversen leverte en god sprint i dag. 27-åringen fra Meråker ble nummer fem, og har med det et veldig godt utgangspunkt til resten av Tour de Ski.

Iversen har vist veldig god form i hele år, og bekreftet igjen i dag at han fortsatt blir en mann å regne med framover.

Etter dagens løp passet Iversen også på å sende en bekreftelse på at han selv har klokkertro på seg selv:

- Det var en i Dagbladet som spurte om jeg kunne gjøre det bra i sammendraget av Tour de Ski, og det er det dummeste spørsmålet jeg har fått i mitt liv. Selvfølgelig tror jeg at jeg kan gjøre det bra. Jeg har bare gått bare gode skirenn i år, er i bra form og det er mange renn som passer meg utmerket. Fram til langbakken kan jeg være med langt oppe, sier han til norsk presse i Toblach.

SKI-IMITATOR: Kowalczyk snirkler, Bjørgen vagger og Sundby viser kasse. Slik går løperne på ski! Video: Nicolai Delebekk Vis mer

Bekrefter forhold

Den siste tiden har det svirret mange rykter om at Iversen har fått seg en ny kjæreste.

Seinest før verdenscuphelga på Lillehammer nektet 27-åringen på at det var noe sannhet i ryktene, men i romjula la han ut et bilde sammen med den utkårede på Instagram.

Seinest i går forsøkte Iversen å parere spørsmål om bildet fra Expressen, men i dag bekreftet han overfor norsk presse i Toblach at ryktene er sanne:

- Kjærlighetslivet går nå sin gang, sa Iversen før han fikk spørsmål om ei jente i livet hadde hatt betydning på den gode formen han har vist i år:

- Ja, det tror jeg. Jeg trives veldig bra, og er en glad fyr. Det er fordel å være glad, for det kan være kjedelig å gå på ski av og til. Da er det godt å ha noe annet å holde humøret oppe med, sier Iversen.

Se dette innlegget på Instagram

God Jul 😊❤️

Et innlegg delt av Emil Iversen (@emilivers)

- Outsider til pallplass

Med dagens resultat på sprinten, kan det bli morsomt for Iversen framover i touren. Nå venter en 15 kilometer fristil og en ny sprint som de to neste etappene.

Emil Iversen kan med andre ord være helt i teten når Tour de Ski nærmer seg halvgått.

- Jeg er litt spent selv på morgendagen. Jeg er en outsider på en pallplass. Jeg skal holde beina litt på bakken når det gjelder skøyteløp med tanke på det jeg har prestert der så langt i år, sier Iversen.

- Men jeg gleder meg til morgendagen nå. Det her var en veldig bra start på Touren og viser at jeg er i form.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!