Ski-VM i Lahti 2017

Emil Iversen har ombestemt seg: - Jeg VIL gå 15-kilometeren

Blir i Lahti.

PÅ VEI UT TIL PRESSEN: Emil Iversen er akkurat ferdig med NRKs VM-studio og er på vei for å fortelle den ventende pressen at han blir i Lahti. Foto: Bjørn Langsem
PÅ VEI UT TIL PRESSEN: Emil Iversen er akkurat ferdig med NRKs VM-studio og er på vei for å fortelle den ventende pressen at han blir i Lahti. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LAHTI (Dagbladet): Etter det skjebnesvangre fallet på lagsprinten tidligere i dag, ville Emil Iversen bare reise hjem fra VM.

Det fikk han ikke lov til av landslagstrener Tor Arne Hetland.

- Han har ingen billett hjem ennå. Selvsagt er det den første reaksjonen - at han vil hjem og ikke vil være her lenger. Men den beste terapien er å få tenkt seg om litt, sier Hetland til Dagbladet.

Nå har Iversen tenkt seg om.

- Jeg har vel fått roa meg litt og snakka litt med Tor Arne. Nå har jeg funet ut at jeg får ta noen dager til borte på den herlige plassen Vierumäki. Det er jo så fint der at det egentlig ikke er noen bedre plass å være, sier han sarkastisk etter å ha kommet ut fra NRKs VM-studio i Lahti sentrum.

Lyst å gå mer

Der har han akkurat sett premieutdelingen etter sprintstafetten på scenen bak studioet. Det er muligens synet av medaljene som glapp som har fått ham revansjelysten.

For nå sier han til Dagbladet at han har lyst til å gå onsdagens femtenkilometer i klassisk stil.

- Ja, jeg har jo lyst til det, men jeg vet jo ikke om jeg er kvalifisert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer