Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håndball-VM

Emilie Hegh Arntzen isolert fra den norske VM-troppen

Står over kveldens kamp mot Tsjekkia.

MANGLER POWER: Emilie Hegh Arntzen, her fra VM-kampen mot Argentina, står over kveldens oppgjør mot Tsjekkia. Foto: NTB Scanpix
MANGLER POWER: Emilie Hegh Arntzen, her fra VM-kampen mot Argentina, står over kveldens oppgjør mot Tsjekkia. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BIETIGHEIM-BISSINGEN (Dagbladet): Heidi Løke og Emilie Hegh Arntzen har slitt med mageproblemer denne uka, og begge sto over tirsdagens kamp mot Polen.

Løke er tilbake i trening, men for Arntzen er det verre. Vipers-spilleren er isolert fra den norske VM-troppen, og mister dagens kamp mot Tsjekkia.

- Hun er ikke syk, men ikke kampklar. Hun har ikke kommet seg igjen. Hun må opp i styrke, kraft og power. Derfor bor hun på hotellrom alene, sier Thorir Hergeirsson til Dagbladet.

Den norske håndballtreneren ser fram til kveldens kamp:

- Det er et lag med bra skyttere. Det er det som kjennetegner dem. Og de har en av verdens beste playmakere i Luzumova. Det blir mye trykk i midten av banen, svarer han på VGs spørsmål om hva som venter de norske jentene mot Tsjekkia.

- Jeg er forberedt på at vi må jobbe hardt for å vinne kampen. Det gjelder å være klar når den jevne perioden kommer. Den kan godt komme i dag. De har mannskap til å matche oss når de spiller på sitt beste, sier Hergeirsson.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!