Tidenes comeback i Bergen

Emosjonell Huseklepp:
- Jeg gråt ikke. Men det var nummeret før

- Noen ganger er sølv rent gull, sier en lettet Brann-helt Erik Huseklepp. Foran nesten 18 000 elleville bergensere kan Brann juble for andreplassen i serien.

TAKKET AV: Erik Huseklepp spilte sin siste kamp for Brann  i Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Sarpsborg 08 på Brann stadion.

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
TAKKET AV: Erik Huseklepp spilte sin siste kamp for Brann i Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Sarpsborg 08 på Brann stadion. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Brann-Sarpsborg 08 2-1 (2-0)

BERGEN (Dagbladet): Sammen med datteren på fire og et halvt år mottok han rørt årets sølvmedalje sammen med de andre Brann-spillere, søndag kveld.

- Jeg gråt ikke. Men det var nummeret før, smiler en lettet Huseklepp.

En perfekt regissert avslutningBrann-helten som debuterte hjemme på Brann-stadion en augustdag i 2005 med scoring, avsluttet med en vakker målgivende pasning da Sarpsborg 08 ble slått i årets siste hjemmekamp.

- For en kveld. Og den har akkurat begynt! Nå skal vi feste sammen med bergenserne i gatene til langt på natt. Det er på tide. Det er fortjent. Og for meg personlig er det en fin oppreisning og avslutning på Brann-karrieren. I 2014 var jeg med å spille så dårlig at klubben rykket ned. Jeg følte meg som en sviker. Men jeg ville ikke forlate et synkende skip. Jeg ville spille klubben opp igjen. Få revansje. I dag kan man trygt si at alle i Brann har lykkes med det, sier Huseklepp, og ser fornøyd ned på sølvmedaljen sin.

Et vanvittig comebackDe fleste forståsegpåere tippet Brann fra midten til nedre del av tabellen før seriestart. Slik gikk det altså ikke. Da Lars Arne Nilsen overtok laget på en 10. plass i Obos-ligaen i fjor, var det en klubb med nesten knekt rygg. Sakte men sikkert, og med hardt, kjedelig arbeid har Brann kjempet seg tilbake i toppen av norsk fotball.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer