- En æra er over

Madrid-avisene godter seg over Barca-tapet.

(Dagbladet): Etter Champions League-slakten mot bayern München i går kveld, og den nær sagt uunngåelige turneringsexiten neste uke, følger de spanske sportsavisene i Madrid opp i dag.

Med en gedigen saltbøsse strør de om seg i det åpne Barcelona-såret. Sporstavisa AS er nådeløse på forsida i dag.

- En æra er over, skriver avisa, og trøster eventuelle Barca-fans som måtte lese den Real Madrid-vennlige avisa i dag med følgende:

- Barcelona-fansen er nødt til å se seg tilbake og huske hvordan de endte opp her. Fallet fra toppen føles kansje brutalt, men turen opp har vært utrolig, skriver avisa ifølge danske Ekstrabladet.

Marca, også den Real-vennlig, trykker konkurrentene fra Barcelona ned i søla med tittelen «Historisk tap», mens de på nettsida sparker litt til både dommere og Barca med tittelen «En skandaløs målfest».

- Diskusjonene før kampen om ballinnehav var en stor bløff. Det viktigste er ikke å eie ballen, men hva man gjør med den, slår Marca fast ifølge Expressen.

De Barcelona-vennlige avisene er naturlig nok mest opptatt av dommerprestasjonene, og mener minst tre av målene skulle vært annullert.

HISTORISK: Marca lar blant annet Lionel Messi gjennomgå i dagens utgave av den spanske sportsavisa. Faksimile: Marca.com
HISTORISK: Marca lar blant annet Lionel Messi gjennomgå i dagens utgave av den spanske sportsavisa. Faksimile: Marca.com Vis mer