- En ære å bli pepet ut

Nottingham Forest- Derby 2- 2. - Bohinen er en jævel! sang Nottingham-fansen på City Ground i går kveld. Hver gang nordmannen var nær ballen, ble han møtt med buing og piping. - Det er en ære å bli pepet ut på denne banen. Det viser at de er redd meg, sier Lars Bohinen selv etter poengdelingen.

Nabokrangelen i går var den første kampen hans på City Ground etter at han forlot Nottingham.

- Manager Frank Clark skapte overdrevent dårlige overskrifter da jeg forlot Forest. Han hadde selv skylda for at jeg dro, ved å skrive inn en klausul i kontrakten som sa at jeg kunne gå for 700000 pund. Da jeg forlot klubben, var jeg nok verd det firedobbelte. Clark skjønte at han hadde gjort en blunder, og gikk til frontalangrep mot meg for å redde seg selv, sier Lars Bohinen.

Nottingham-fansen kalte ham for Judas. Enda verre var all hatposten som kom.

Hatpost

- Jeg mottok hatpost fra 75 år gamle damer, og usmakelige bilder av meg med øks i hodet og blod over alt. Jeg sendte like godt alt tilbake til Frank Clark, sier Lars Bohinen.

Etter en målløs førsteomgang i går, ble de siste tre kvarterene et fyrverkeri av en fotballkamp.

- I slike lokaloppgjør er det om å gjøre å være tøffest og sterkest. Det eneste minuset i går var at vi nok en gang slapp inn baklengsmål på dødballer. Det har vært svakheten vår den seinere tida, sier Lars Bohinen.

Ut på båre

Tony Dorigo ga Derby ledelsen på straffespark, etter å ha fintet keeper helt ut i pølsebua i svingen.

Bare minuttet seinere utliknet Dougie Freedman etter ei keepertabbe.

2- 1 til hjemmelaget ble headet inn av Pierre Van Hooijdonk - gårsdagens Man of the Match på City Ground. I fjor scoret han 23 mål på 24 kamper for Nottingham, før han reiste hjem i protest mot at klubben bare solgte spillere i stedet for å forsterke laget. Fordi ingen ville kjøpe ham, kom Van Hooijdonk tilbake.

Utlikningsmålet til Horacio Carbonari kom fem minutter etter at Derby-keeper Russel Hoult var blitt båret ut, etter å ha fått et kutt i panna. Han ble kjørt på sykehus, og sendt rett på røntgen. Legen der trodde ikke skaden var alvorlig.

  • Lars spilte en jevnt bra match og viste at teknikken fortsatt er både slepen og effektiv.