Nils Arne Eggen om framgangen, godfotteorien, travløpet Prix d'Amerique og Champions League

- En ære å bli sammenliknet med en hest

Norsk travhest starter i verdens tøffeste løp søndag.

I PERLEHUMØR: Nils Arne Eggen mener det er moro og en ære å bli sammenliiknet med den norske hesten Looking Superbs deltakelse i verdens tøffeste travløp. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
I PERLEHUMØR: Nils Arne Eggen mener det er moro og en ære å bli sammenliiknet med den norske hesten Looking Superbs deltakelse i verdens tøffeste travløp. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er bare en eneste resept som finnes for å kunne lykkes. Det er hardt arbeid sammen med kunnskap, sier Nils Arne Eggen.

- Det gjelder alt. Om det er med et fotballag eller med en travhest, fortsetter Eggen entusiastisk.

Den store fotballpersonligheten har alltid vært interessert i travhester.

- Alle fra Orkdal er interessert i hest. Jeg er medeier i travhester også. Faktisk har vi nettopp investert i en ny, gliser 79-åringen.

Han ser det som en stor ære at det trekkes paralleller mellom prestasjonene hans med Rosenborg i Champions League og travhesten Looking Superbs deltakelse i verdens hardeste travløp på søndag.

Perlehumør

- Det finnes ikke noe større travløp enn Prix d'Amerique. Det er en stor ære å bli sammenliknet med en hest. Og det er absolutt likhetstrekk mellom Champions League og verdens største travløp. Og en ting til. Vi er trøndere begge to, smiler Nils Arne Eggen.

Den store fotballpersonligheten er i perlehumør, og han forteller om stadig framgang etter amputasjonene.

- Jeg er ikke så mobil ennå, men det går framover hele tida. Jeg må jo lære å gå på nytt og på en annen måte. Ja, nok om det. Dette skal ikke bli noen sjukehistorie. Det er mye mer givende å snakke om den artige sammenlikningen du kommer med, sier den tidligere stortreneren som måtte amputere begge føttene i løpet av kort tid.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer