- En ære å bli trent av Solskjær

Man. United-reserve er henrykt.

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær (34) er i gang med livet etter spillerkarrieren, og forrige uke ledet han Manchester Uniteds reservelagskamp mot Sporting Lisboa.

På sikt får han mer ansvar for spissene i klubbene, og da særlig instruksjoner i noe av det aller viktigste i fotball: hvordan å få ballen i mål. 

- Jeg har sett ham i aksjon på trening, og avslutteregenskapene hans er fantastiske, skryter en av elevene, Fraizer Campbell, overfor Manchester Uniteds hjemmesider.

- Solskjær skled rundt og skjøt fra merkelige høyder, og likevel traff han i hjørnene hver eneste gang. Dette er noe jeg også vil mestre, legger han til.

Campbell har også tidligere fått tips fra den norske angriperen, og nå ser han fram til å bli trent på mer jevnlig basis.

- Antakelig er han fortsatt en av de beste avslutterne i klubben, og det er en ære at han vil trene en person som meg. Jeg ser virkelig fram til å jobbe sammen med ham og til å prøve og lære fra ham, sier Campbell.

I SKUDDET: Slike avslutninger er det som har gjort Ole Gunnar Solskjær berømt. Nå vil han forsøke å lære bort det han kan. Foto: GERRY PENNY/EPA/SCANPIX
I SKUDDET: Slike avslutninger er det som har gjort Ole Gunnar Solskjær berømt. Nå vil han forsøke å lære bort det han kan. Foto: GERRY PENNY/EPA/SCANPIX Vis mer
- En ære å bli trent av Solskjær