- En av de beste kampene jeg noensinne har spilt

Djokovic overlegen mot Berdych.

I KJEMPEFORM: Novak Djokovic knuste Tomas Berdych hele 6-2, 6-2 i ATP-sluttspillet i London. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
I KJEMPEFORM: Novak Djokovic knuste Tomas Berdych hele 6-2, 6-2 i ATP-sluttspillet i London. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Novak Djokovic knuste tsjekkeren Tomas Berdych i ATP-finalen i tennis an vant 6-2, 6-2, tok seg til semifinalen og topper rankingen ved årsslutt nok en gang.

Det er tredje gang i løpet av de fire siste årene at Djokovic ligger på rankingtoppen ved et årsskifte, og han gjorde det på en suveren måte fredag. I den siste kampen i gruppespillet var ikke Berdych noen målestokk. Djokovic brukte ikke mer enn 69 minutter på å slå ham. Han vant alle innledningskampene sine, akkurat som Roger Federer, og de er nå sammen i semifinalene.

Lørdag skal Djokovic ut mot japaneren Kei Nishikori i den ene semifinalen, mens Federer møter enten Stanislas Wawrinka eller Marin Cilic.

- Dette er en av de beste kampene jeg noensinne har spilt, sa Djokovic etter å ha knust Berdych og satt tsjekkeren utenfor. Han har vunnet de siste 30 kampene han har spilt innendørs i løpet av de siste to årene.

- Jeg følte jeg hadde mye press på meg, og det var som sto på spill. Jeg visste jo at seier ville gjøre at jeg fortsatte på toppen av rankingen, og etter en lang og knallhard sesong er det veldig bra, slo serberen fast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer