- En av de siste rebellene i norsk fotball

Derfor vil lagkameratene beholde Kvisvik i FKK.

(Dagbladet.no) - Det skjer noe magisk hver gang han kommer innpå, sa Dagfinn Enerly om Raymond Kvisvik etter seieren mot Bodø/Glimt.

Det er denne magien lagkameratene i Fredrikstad ønsker å beholde. Og så ønsker de å beholde personen Raymond, som tilfører spillergruppa mye.

- Det er litt galskap og bare la ham forsvinne. Raymond er på sitt beste en attraksjon, ja en av de siste rebeller i norsk fotball. Og da sammenligner jeg ham med spillere som «Mini» og «Myggen», sier Pål André Czwartek til Fredriksstad Blad.

Han og Hans Erik Ramberg går i dag ut i lokalavisa og ber FFK-ledelsen skifte mening. Kontrakten til Kvisvik utløper i november og de frykter han kan skrive under for en annen klubb når han blir Bosman-spiller om tre uker.

- Folk utenfor FFK-miljøet bør vite hvor viktig Raymond er for oss i spillergruppa. Ikke bare er han en god spiller med ekstreme kvaliteter, men han gir også mye til fellesskapet. Hans gode humør smitter over på oss alle, selv utlendingene som ikke forstår hva han sier, sier Ramberg.

Lagkameratene trekker også fram at det er viktig med spillere som har lokal tilknytning. Slike blir det nesten bare færre av i norsk fotball - og Fredrikstad er intet unntakt. Tarik Elyounoussi kan fort forsvinne og Czwartek er trolig inne i sin siste sesong.

- IKKE LA HAM GÅ: Lagkameratene i Fredrikstad ber nå klubbledelsen ombestemme seg og tilby Raymond Kvisvik en ny kontrakt. Foto: LINN CATHRIN OLSEN/SCANPIX
- IKKE LA HAM GÅ: Lagkameratene i Fredrikstad ber nå klubbledelsen ombestemme seg og tilby Raymond Kvisvik en ny kontrakt. Foto: LINN CATHRIN OLSEN/SCANPIX Vis mer
- En av de siste rebellene i norsk fotball