- En av de verste dagene i tysk hockeyhistorie

Tyskland-stjerne mistet tellingen da Norge herjet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tyskland - Norge 4-12 (0-3, 1-6, 3-3)

Det tyske hockeylandslaget fikk det isglatte lag av avisene hjemme etter VM-fadesen mot Norge i går kveld, tolv baklengs var tungt å svelge for den stolte idrettsnasjonen.

Spillerne er ikke akkurat høye i hjelmen selv, heller.

- Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det var trolig en av de verste dagene i tysk hockeyhistorie, sier Hamburg-stjerne Christoph Schubert til iihf.com.

- Hver eneste lille forsøk de hadde havnet i målet. Jeg mistet tellingen. Vi fikk ikke én heldig redning eller et tilfelle der pucken spratt vår vei, sier Schubert.

Synd på dem Tyskland prøvde desperat å bytte målvakt i et forsøk på å stoppe de norske scoringene fra å renne inn, men ingenting lyktes.

Keeper Dennis Endras kom til Norge-kampen med en redningsprosent på 93 så langt i turneringen, og et baklengssnitt på 2,26 per kamp. Den statistikken røk så det ljomet mot scoringskåte nordmenn.

12-4 er et av de verste resultatene Tyskland har opplevd på VM-is, iihf.com trekker fram 1-10 mot Canada i 2008 som det ferskeste eksemplet på noe liknende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer